سیب زمینی غده خوراکی یک گیاه بوته ای (Solanum tuberosum) است که تقریباً در همه جا قابل کشت است.
در تهیه آن بسیار متنوع است و فواید سلامتی مختلفی دارد. با این حال، در ادامه به معایب مختلف این نوع سبزی نیز خواهیم پرداخت.
این ارزان است و یکی از غذاهای اصلی است: سیب زمینی قم بخشی جدایی ناپذیر از رژیم غذایی ما است زیرا می توان از آن در انواع مختلفی از دستور العمل ها استفاده کرد.
با این حال، حاوی مقادیر زیادی نشاسته و گلیکوآلکالوئیدها (سولانین) است که چندان مفید نیست. کمی پایین تر به آن باز خواهیم گشت.
سپس، در مورد مزایا و معایب این پیاز خاک و اینکه چرا گاهی اوقات به آن خطرناک می گویند، بیاموزید.
فواید سلامتی غده که در تمام قاره ها محبوب است، به دلیل مواد مغذی همه کاره آن است. اگرچه انواع مختلفی وجود دارد، اما مواد مغذی بسیار مشابه هستند.
یک سیب زمینی متوسط که در فر پخته شده است به طور متوسط مواد مغذی زیر را تامین می کند:
کالری: 161
چربی: 0.2 گرم
پروتئین: 4.3 گرم
کربوهیدرات: 36.6 گرم
فیبر غذایی: 3.8 گرم
ویتامین C: ۲ درصد از دوز توصیه شده روزانه
ویتامین B6: 27 درصد از دوز توصیه شده روزانه
پتاسیم: 26 درصد از مقدار توصیه شده روزانه
منگنز: 19 درصد از مقدار توصیه شده روزانه
منیزیم: 12 درصد از دوز توصیه شده روزانه
Fosfor: 12٪ از دوز توصیه شده روزانه
نیاسین: 12 درصد از دوز توصیه شده روزانه
فولات: 12 درصد از دوز توصیه شده روزانه
توجه: این مقادیر تقریبی هستند.
همانطور که قبلاً دیدید، سیب زمینی مواد مغذی مهمی را فراهم می کند که تأثیر مثبتی بر سلامتی دارد. سپس به جزئیات بیشتری در مورد خواص تقویت کننده سلامت این غده می پردازیم:
برای سیستم قلبی عروقی مفید است
سیب زمینی حاوی فلاونوئیدهای مهم، کاروتن ها و اسیدهای فنولیک است که خواص آنتی اکسیدانی قوی دارند و با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند.
بنابراین مصرف منظم سیب زمینی در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و فشار خون بالا مفید است. علاوه بر این، سیب زمینی دارای فیبر، پتاسیم و ویتامین C است که برای گردش خون سالم و عملکرد قلب مهم هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.